Vanhan tai rikkoutuneen tietokoneen linkittäminen Apple -tunnuksesta iTunes-sovelluksella

Kun ostat digitaalista sisältöä iTunes Storesta App Store tai iBooks Storesta, pääsy siihen on käytettävissä vain tietokoneelta, jolla on lupa käyttää iTunes-tiliäsi.

itunes-logo-1

Halutessasi voit valtuuttaa minkä tahansa määrän tietokoneita. Mutta se tarkoittaa myös, että kuka tahansa, jolla on pääsy valtuutettuun tietokoneeseen, saa pääsyn ostamaasi digitaaliseen sisältöön. Siksi on suositeltavaa, että poistat tilitunnuksen Apple aina tietokoneesta, jota et enää käytä tai kun myyt laitettasi toiselle henkilölle. Kun poistat valtuutuksen tietokoneelta, siihen tallennetut tiedot eivät häviä. Suojattuun sisältöön pääsy yksinkertaisesti lopetetaan.

Poista tilin valtuutus tietokoneelta iTunesin avulla seuraavasti:

Ensinnäkin sinun on selvitettävä tilillesi liitettyjen tietokoneiden määrä Apple

Vaihe 1: Käynnistä iTunes tietokoneellasi.

Vaihe 2: Kirjaudu sisään tilisi Apple tunnukseen, jos et ole vielä tehnyt niin.

Vaihe 3: Valitse näytön yläreunasta valikko Tili-> Näkymä.

Vaihe 4: Anna tarvittaessa salasanasi Apple tilitunnuksellesi.

Vaihe 5: Tilisi tiedot tulevat näkyviin. Tietokoneen valtuutusrivin vieressä näkyy valtuutettujen tietokoneiden määrä, joilla on pääsy ostamaasi sisältöön.

Tilin poistaminen tietokoneelta

Vaihe 1: Käynnistä iTunes tietokoneessa, jolla haluat estää tilin.

Vaihe 2: Valitse näytön yläreunasta valikko Tili-> Valtuutus-> Poista tämän tietokoneen valtuutus. kuinka poistaa tietokoneen iTunesin valtuutus

Vaihe 3: Anna tarvittaessa salasanasi Apple tilitunnuksellesi.

Vaihe 4: Valitse sen jälkeen Poista valtuutus.

Tilin poistaminen kaikista valtuutetuista tietokoneista

Muista, että voit poistaa valtuutuksen kaikista tietokoneista vain kerran vuodessa. Tämä vaihtoehto on hyödyllinen, jos unohdit poistaa tilisi jo myydystä tietokoneesta.

Vaihe 1: Käynnistä iTunes tietokoneellasi.

Vaihe 2: Kirjaudu sisään tilisi Apple tunnukseen.

Vaihe 3: Valitse näytön yläreunasta valikko Tili-> Näkymä.

Vaihe 4: Anna tarvittaessa salasanasi Apple tilitunnuksellesi.

Vaihe 5: Tilisi tiedot tulevat näkyviin. Valitse tilitunnuksen Apple tieto -osiossa Poista kaikkien valtuutuspainike. Tämä painike näkyy vain, jos olet valtuuttanut vähintään kaksi tietokonetta. Vanhan tai rikkoutuneen tietokoneen linkittäminen Apple -tunnuksesta iTunes-sovelluksella

Vaihe 6: Nyt kaikki valtuutetut tietokoneet menettävät pääsyn tilillesi ja siten poistetaan lupa.

Kun valtuutus on poistettu tietokoneelta, siihen tallennetut tiedot eivät häviä. Ainoastaan ​​suojatun sisällön käyttö on lopetettu tältä tietokoneelta. Jos haluat valtuuttaa tietokoneen uudelleen, käynnistä iTunes ja siirry Tili-> Valtuutus-> -valikkoon ja valitse Valtuuta tämä tietokone.

Rate article
Sivusto älypuhelimista, ohjeet, vinkit, luokitukset.
Add a comment