Sivun Facebook poistaminen pysyvästi: yksityiskohtaiset ohjeet

Huolimatta yrityksistä Facebook vastustaa minkä tahansa käyttäjätilin peruuttamatonta poistamista, se on täysin mahdollista tehdä jonkin verran apua. Ainoa tapa, jonka voit tehdä itse, on poistaa tilisi käytöstä asetuksissa Facebook. Ennen tämän toimenpiteen suorittamista on kuitenkin tärkeää ymmärtää ero poistamisen ja deaktivoinnin välillä.

Kuinka poistaa Facebook-tili kokonaan

  • Kuinka poistaa Facebook-sivu pysyvästi
  • Tilin poistaminen tilapäisesti kohdassa Facebook (deaktivointi)
  • Kuinka poistaa Facebook-tili pysyvästi puhelimesta

Tilisi poistaminen käytöstä tarkoittaa, että suurin osa profiiliisi tallennetuista tiedoista Facebook poistetaan väliaikaisesti, mutta voit palauttaa nämä tiedot milloin tahansa. Profiilitiedot, valokuvat ja viestit säilyvät Facebook -kansiossasi, mutta näkyvät muille käyttäjille, myös ystäville.

Tilin poistaminen tarkoittaa näiden tietojen täydellistä katoamista. Tämä on paljon turvallisempi ja tehokkaampi tapa poistaa sivusi Facebook Internetistä, mutta myös radikaalin. Jos päätät joskus käyttää Facebook uudelleen, sinun on luotava profiili alusta alkaen – lisää viestejä ja valokuvia, etsi ystäviä ja säädä asetuksia.

Kuinka poistaa Facebook-sivu pysyvästi

Ennen Facebook-tilisi pysyvää poistamista sinun on:

  1. Tallenna kaikki tietosi. Tätä varten sinun on syötettävä Facebook tililtäsi, siirry “Omat tietosi Facebook” -valikkoon linkin avulla ja napsauta “Näytä” Lataustiedot-osiossa. Napsauta seuraavalla sivulla Luo tiedosto. Tämä varmistaa, että voit palauttaa tietosi tarvittaessa poistettuasi tilisi osoitteessa Facebook.
    Tietosi Facebook 2
    Tilitietojen tallentaminen Facebook
  2. Ymmärrä, että vaikka olet poistanut tilisi pysyvästi Facebook, läsnäolosi jäljet ​​tässä sosiaalisessa verkostossa eivät häviä missään. Esimerkiksi yksityiset viestisi eivät häviä, koska ne tallennetaan paitsi sinun Facebook, myös vastaanottajan profiiliin.
  3. Lopuksi profiilin Facebook täydellinen poisto voi kestää jopa 90 päivää pyynnön luomisesta. Kaikkiin tietoihisi ei pääse heti hakemuksen lähettämisen jälkeen, mutta ne pysyvät edelleen palvelimilla Facebook tietyn ajan puhdistuksen ajan.

Jos olet varma, että haluat poistaa Facebook-tilisi, käy tämän linkin omistetulla sivulla.

Ennen kuin poistat Facebookin pysyvästi, sinua kehotetaan:

  • deaktivoi tili Facebook Messengerissä
  • tallenna kaikki tietosi tietokoneellesi (valokuvat, julkaisut ja muu sisältö)
  • määrittää järjestelmänvalvojat uudelleen sivuille (yleisö), joilla olet järjestelmänvalvoja
  • määritä kaikkien sovellusten oikeudet Facebook.

Nämä ovat valinnaisia ​​vaiheita, jos lopulta päätät poistaa Facebook-sivun pysyvästi, napsauta sitten “Poista tili”. Poista tili Facebook

Tilin poistaminen tilapäisesti kohdassa Facebook (deaktivointi)

Jos tilin poistaminen on mielestäsi liian jyrkkä, deaktivointi on sopivin vaihtoehto. Tämä on helpompaa ja vähemmän riskialtista prosessi. Siirry asetuksiin ja sitten tämän linkin kautta osioon 'Tietosi Facebook' ja napsauta kohteen “Deaktivointi ja poisto” vieressä “Näytä”.

Missä ovat Facebook työpöydän asetukset
Deaktivoida Facebook-tilisi

Täällä valitse ”Tilin deaktivointi” ja sitten ”Jatka tilin deaktivoinnilla”. Sinua pyydetään antamaan salasana tilille Facebook, jonka haluat poistaa käytöstä.

Tilin deaktivointi Facebook

Seuraavassa vaiheessa sinun on täytettävä lyhyt kyselylomake, jossa ilmoitetaan sivun väliaikaisen poistamisen syy Facebook, ja jos olit yleisön järjestelmänvalvoja, sinua pyydetään osoittamaan järjestelmänvalvojat uudelleen heille, jotta sivut pysyisivät aktiivisina. Täällä voit myös poistaa kaikki aiemmin luodut sovellukset, kieltäytyä tulevista sähköposti-ilmoituksista ja käyttää Facebook Messengeriä.

Tämän jälkeen voit napsauttaa “Poista käytöstä” -painiketta. Viimeinen deaktivointivaihe Facebook

Jatkossa deaktivoitu tili voidaan palauttaa milloin tahansa pyynnöstäsi.

Kuinka poistaa Facebook-tili pysyvästi puhelimesta

Jos sinulla ei ole tietokonetta Facebookin poistamiseen, voit käyttää puhelintasi. Helpoin tapa siirtyä iPhone – tai Android – laitteen selaimen kautta ja toistaa yllä kuvatut vaiheet. Voit kuitenkin käyttää myös mobiilisovellusta Facebook. Poista Facebook puhelimestasi noudattamalla ohjeita:

  1. Napauta sovelluksessa Facebook alla olevaa valikkoa ja laajenna sitten valikon alaosassa osiota “Asetukset ja yksityisyys” ja valitse “Asetukset”. 1. facebook-valikko
  2. Vieritä asetuksissa suunnilleen keskelle osiota “Omat tietosi Facebook”. Tässä siirrymme osioon “Tilin hallinta”. 2. Tarkastele Facebook-tietojani
  3. Napautamme “Deaktivointi ja poisto” ja valitse seuraavassa näytössä haluamasi poistomenetelmä, tai “Tilin deaktivointi” on väliaikainen Facebook-sivun tai “Tilin poisto” – vastaavasti Facebook-tilin poistaminen pysyvästi. Sitten valitsemme “Jatka … tilillä”.

Rate article
Sivusto älypuhelimista, ohjeet, vinkit, luokitukset.
Add a comment