Sijaintihistorian poistaminen käytöstä Facebook ja käyttöajan pidentäminen iPhone

Äskettäisessä päivityksessä iOS – asiakas Facebook äänen hiljainen toisto taustalla korjattiin, minkä vuoksi sovellus kuluttaa nyt vähän vähemmän energiaa.

Tyhjä akku iOS 9

Uutiset ovat tietysti hyvät, mutta sovellus on silti liian ahmimainen, ja voi olla liian naiivi luottaa insinööreihin Facebook ja odottaa, kunnes he julkaisevat hyvin optimoidun asiakkaan.

Kuuluisimpien virrankulutusongelmien lähde Facebook on sijainninvalvontaominaisuus, joka toimii, vaikka kirjaudut ulos sovelluksesta. Tässä opetusohjelmassa kerrotaan, miten voit estää tarpeettoman virrankulutuksen tässä resurssienhimoisessa sovelluksessa sammuttamalla sijaintihistoriaominaisuuden.

Sijaintihistoria on asetusvaihtoehto, joka tallentaa tarkan sijaintisi historian GPS: stä ja muista sijaintipalveluista iOS. Kun tämä vaihtoehto on aktiivinen, Facebook seuraa sijaintiasi, vaikka poistut sovelluksesta.

Hienoa, katkaisen sijaintihistorian käytöstä, sanot. Ongelmana on kuitenkin se, että tämä ominaisuus otetaan automaattisesti käyttöön, kun Ystävät lähellä -vaihtoehtoa käytetään.

Jos sinulla ei ole Ystävät lähellä -ominaisuutta tai et ole tämän fani, poista sijaintihistoria käytöstä. Sitten Facebook ei seuraa sijaintiasi koko ajan ja kuluttaa akkua siihen. Tämä toiminto poistetaan käytöstä muutamassa vaiheessa.

Sijaintihistorian poistaminen käytöstä Facebook

Vaihe 1: Suorita sovellus Facebook laitteellasi iPhone.

Vaihe 2: Napsauta alareunassa olevaa Lisää-painiketta.

Vaihe 3: Napauta Lähellä olevat ystävät.

Tärkeää: Jos sinulla ei ole Ystävät lähellä -painiketta, tämä ominaisuus ja sijaintihistoria eivät ole vielä käytettävissä alueellasi.

Vaihe 4: Napauta vaihdetta.

Vaihe 5: Napauta Sijainti-asetukset.

Vaihe 6: Kytke tarina päälle tai pois napsauttamalla kytkintä.

Seuraava: Kun olet poistanut sijaintihistorian käytöstä, sinun on muutettava sovelluksen käyttöoikeus Facebook sijaintisi asetuksiin asetuksesta “Aina” arvoon “Ei koskaan” tai “Käytettäessä”. Tämä tehdään seuraavasti.

Muuta sijainnin käytön asetuksia iPhone

Vaihe 1: Käynnistä asetukset.

Vaihe 2: Valitse Tietosuoja> Sijaintipalvelut> Facebook.

Vaihe 3: Napsauta Ei koskaan tai Kun käytät ohjelmaa.

Facebook sijainnin käyttöoikeus iPhone kuvakaappaus 001

“Jos et määrittänyt sijaintihistorian käyttöoikeutta maantieteellisen sijainnin asetukseksi Aina ja poistat tämän ominaisuuden käytöstä sovelluksessa Facebook, emme seuraa laitetta taustalla”, Facebook.

“Ei koskaan” tai “Ohjelman käytön aikana”

“Ei koskaan” -vaihtoehdon valitseminen ratkaisee tämän toiminnon ongelman lopullisesti: se lopettaa sijaintisi seurannan sovelluksessa ja myös kaikki sijaintiin perustuvat ominaisuudet Facebook poistetaan käytöstä. Et voi esimerkiksi lisätä sijaintiasi viesteihin, käyttää lähellä olevia ystäviä tai lähistöllä olevia paikkoja jne.

Kompromissina voit ottaa käyttöön “Käyttäessäsi ohjelmaa” -vaihtoehdon samalla kun käytät ohjelmaa ja vaihdat sitten takaisin “Ei koskaan” -asetukseksi.

“Kun käytät ohjelmaa” antaa Facebook pääsyn sijaintisi vain, kun tämä ohjelma tai jokin sen toiminnoista näkyy näytöllä. “Tämä tapa Facebook auttaa ihmisiä löytämään paikkoja, keskustelemaan ystävien kanssa jne.”, Kuvataan kuvaus.

Muista, että Facebook on joskus yrittänyt likaisia ​​temppuja pitääkseen sovelluksensa muistissa niin, että se toimii taustalla, vaikka et käytä sitä.

Jos haluat olla sataprosenttisen varma, valitse sijaintiasetuksista ”Ei koskaan”.

Toivomme, että tämä viesti oli hyödyllinen.

Jos sinulla on omia temppujasi sovelluksen virrankulutuksen vähentämiseksi Facebook, voit jakaa ne kommenteissa.

Rate article
Sivusto älypuhelimista, ohjeet, vinkit, luokitukset.
Add a comment