Kuinka poistaa käyttäjätunnus Apple

Voi tulla aika, jolloin päätät poistaa tilisi Apple. Tämä voidaan nyt tehdä tieto- ja tietosuojasivustolla Apple. Seuraavassa selitämme, miten tämä tehdään.

delete-your-apple-account

Kuinka poistaa Apple -tunnuksesi

Kyky poistaa tilejä Apple ilmestyi vasta vuonna 2018, jolloin Data & Privacy -sivusto käynnistettiin. Alun perin sivu luotiin pyytämään henkilötietojasi, jotka se tallentaa Apple. Täällä voit myös poistaa Apple tunnuksesi.

1) Kirjaudu sisään tilisi tunnukseen Apple. Saatat joutua syöttämään kaksivaiheisen todennuskoodin älypuhelimestasi.

2) Napsauta Poista tilikortti -kohdassa Käynnistä.

1

Avautuvalla sivulla on pitkä luettelo syistä, miksi sinun ei pitäisi poistaa Apple henkilötodistustasi. Niistä iTunesin, iBooksin ja App Store -ostosten käyttöoikeuksien menetys sekä kyvyttömyys tarkastella valokuvia, videoita ja asiakirjoja iCloud -palvelussa.

Apple suosittelee myös, että luot varmuuskopion tai paikallisen kopion tiedoistasi ennen tilisi poistamista. Kopio tiedoista on saatavana samalla verkkosivustolla. Suosittelemme myös, että kirjaudut ulos tililtäsi laitteilla ja selaimilla ja tarkastelet aktiivisia tilauksiasi.

Lopuksi Apple selitetään: 'Tilin poistamista ei voi kumota. Jos et aio käyttää tiliäsi tällä hetkellä, mutta aiot palata siihen tulevaisuudessa, on suositeltavaa olla poistamatta tiliä, vaan poistamalla se tilapäisesti käytöstä. '

2

3) Ennen kuin lähetät tilin poistopyynnön, sinun on valittava poistamisen syy. Jos syytäsi ei ole luettelossa, yritys pyytää sinua ilmoittamaan sen.

4) Napsauta Jatka.

5) Sinulla on vielä yksi mahdollisuus olla poistamatta tiliäsi. Kun vahvistat päätöksesi uudelleen, tilisi poistetaan.

Jos sinulla on hyvä syy poistaa Apple tunnuksesi, muista ennen sitä tallentaa kopio tiedoistasi, koska poistamisen jälkeen niitä on mahdotonta palauttaa.

Rate article
Sivusto älypuhelimista, ohjeet, vinkit, luokitukset.
Add a comment