Kuinka korjata 'Avaa iPhone lisävarusteiden käyttämiseksi' -virhe

Jos olet liittänyt iPhone, iPad tai iPod touchin USB-lisälaitteeseen tai jopa tietokoneeseen, ja näyttöön tulee viesti Poista esto iPhone / iPad käyttääksesi lisävarusteita ', et ole yksin.

16102018-1

Tämä viesti ilmestyy näytölle uuden suojausominaisuuden iOS takia, jonka tarkoituksena on suojata laitettasi luvattomilta yhteyksiltä. Ominaisuus on hyödyllinen, mutta lisävarusteet eivät toimi, ennen kuin avaat laitteen lukituksen. Joskus jopa lataamista ei tueta.

Helpoin tapa on yksinkertaisesti avata laitteen lukitus salasanalla, jotta se tunnistaa lisävarusteen ja antaa sen toimia. Sitten ilmoitus katoaa. On kuitenkin hankalaa tehdä tämä joka kerta.

Kuinka päästä eroon ilmoituksesta

Jos liität usein lisävarusteita laitteeseesi, kyllästyt avaamaan sen lukituksen joka kerta, jotta ne alkavat toimia. Onneksi suojamekanismi voidaan poistaa käytöstä, jotta ilmoitus ei enää näy näytöllä. Huomaa kuitenkin, että olet vaarassa.

  1. Avaa Asetukset-sovellus
  2. Siirry Kasvotunnus ja salasana (tai Kosketustunnus ja salasana) -osioon.
  3. Vieritä alas kohtaan USB-tarvikkeet ja ota vaihtoehto käyttöön, jotta kytkin muuttuu vihreäksi.

usb-rajoitettu tila

Nyt et näe ilmoitusta aina, kun liität lisävarusteen laitteeseen. Tämän pienen turvatoimenpiteen takia iPhone ei ehkä lataudu joillakin tietokoneilla ja laitteilla, mutta sinun pitäisi olla kunnossa nyt.

Miksi tarvitset USB-lisävarustesuojausta?

Suojaus USB-lisälaitteita vastaan ​​laitteissa iPhone ja iPad ilmestyi suhteellisen äskettäin, ja sen tarkoituksena on suojata laitteita luvattomalta käytöltä lisävarusteiden ja erilaisten laitteiden kautta.

Erinomainen esimerkki laitteesta, jota ominaisuus suojaa, on GrayKey, jota viranomaiset käyttävät murtautuakseen lukittuihin iPhone ja iPad. Ja jos “hyvillä kavereilla” on tällainen laite, niin ennemmin tai myöhemmin myös “pahoilla” on se, joka voi käyttää sitä hakkerointiin.

Jätätkö vaihtoehdon vai ei, on kuitenkin sinun tehtäväsi, mutta estämällä suojamekanismin, sinä asetat itsesi vaaraan. Joka tapauksessa voit aina muuttaa mieltäsi asetuksissa.

Tämä ominaisuus on oletusarvoisesti käytössä kaikissa iPhone ja iPad versiossa iOS 12 ja uudemmissa, ja se otettiin ensimmäisen kerran käyttöön iOS 11.4.1. Järjestelmän aiemmissa versioissa ei ole tätä toimintoa.

Rate article
Sivusto älypuhelimista, ohjeet, vinkit, luokitukset.
Add a comment