Apple lisää sivuston Apple tunnukseen mahdollisuuden ladata tietoja

Viime aikoina on kiinnitetty paljon huomiota Facebook. Keskusteltiin sosiaalisen verkoston turvallisuudesta ja yksityisyydestä.

Apple tunnus

Tällä hetkellä käyttäjät Apple eivät voi tarkastella, ladata, poistaa tai hallita tietojaan. Tämä kuitenkin muuttuu pian. Yritys päivittää verkkosivuston Apple tunnuksen, jotta käyttäjät voivat hallita tietojaan.

Uudelta sivustolta käyttäjät voivat ladata erilaisia ​​tietoja, kuten valokuvia, yhteystietoja, kalentereita, musiikkiasetuksia jne. Apple antaa käyttäjille pääsyn kaikkiin tietoihin, joihin sillä on pääsy itse. Yritys antaa sinun myös poistaa Apple tunnuksesi sivustolta, poistaa tilisi käytöstä ja muokata henkilökohtaisia ​​tietojasi.

Verkkosivuston Apple tunnus päivitetään tämän vuoden toukokuussa Euroopassa. Myöhemmin päivitys on käyttäjien saatavilla muualla maailmassa.

Tämä yrityksen muutos ei koske suoraan Facebook, mutta se liittyy myös uusiin eurooppalaisiin lakeihin. Apple avaa ovet ja antaa käyttäjille pääsyn lisätietoon, ja tämä on hyvä uutinen.

Rate article
Sivusto älypuhelimista, ohjeet, vinkit, luokitukset.
Add a comment